Digitale Cursus Aanbestedingsrecht

Op dinsdag 1, 8 en 15 november 2022, verzorgen wij een driedelige online cursus aanbestedingsrecht (via MS Teams) voor ondernemingen die meedoen of mee willen gaan doen aan aanbestedingsprocedures van de overheid. In dit drieluik behandelen wij onderwerpen die relevant zijn voor inschrijvers op alle soorten aanbestedingen. Het doel van de cursus is dat u na afloop nog beter beslagen ten ijs komt, de ‘hete hangijzers’ beter kunt signaleren, weet wat de rode draad per deelonderwerp is en dat u de verdieping kunt zoeken indien dat nodig is.

Per onderwerp trappen we af met het bespreken van de hoofdlijnen van de leerstukken aan de hand van het wettelijke kader en de (standaard)jurisprudentie. Vervolgens maken wij deze onderwerpen concreet door voorbeelden te geven en lopen wij veelgebruikte aanbestedingsdocumenten en formulieren door.

Programma:

  • Drie delen: dinsdag 1, 8 en 15 november
  • Tijdstip: 09:00 – 11:00
  • Zie bijlage voor inhoudelijk programma

Sprekers:

Locatie:

  • Online, MS Teams (link wordt per e-mail toegestuurd voor eerste cursusdag)

Deze cursus is bestemd voor ondernemingen die te maken hebben met aanbestedingsprocedures van de overheid. Uiteraard is eenieder binnen uw organisatie vrij zich aan te melden. Deelname is kosteloos. Op verzoek kunnen deelnemers na afloop een deelnamecertificaat ontvangen.

Reserveer deze drie data alvast in uw agenda, en meld u direct aan via onderstaand formulier.
Wij kijken uit naar uw deelname!