Creatief met kunststof

Inspirerend gesprek met innovatief kunststof-ondernemer Joan Hanegraaf

In #dekoplopers gaat Maarten van der Weijden in een reeks online video’s het gesprek aan met professionals uit de zakelijke top van Nederland. Tijdens een ontspannen rit leert hij zijn gasten én hun drijfveren beter kennen.

In deze aflevering van #dekoplopers gaat Maarten van der Weijden in de auto in gesprek met Joan Hanegraaf, kunststof-ondernemer en Managing Director van Oerlemans Packaging. Een mooi gesprek over zwerfvuil, duurzaam ondernemen, de wereld een stukje beter willen maken, design for recycling, buy & build-overnamestrategie en een wedstrijdje petfles-schieten.

Joan Hanegraaf: “Holla ondersteunt ons bij onze overnamestrategie en helpt ons ook met andere juridische vraagstukken. Ze hebben voor álles een specialist.”

.
“Als je een bedrijf gaat bouwen is vertrouwen van belang, maar goede relaties opbouwen is nog belangrijker. Ik ben in ’85 bij Oerlemans begonnen, toen was Holla reeds onze advocaat. Ik werk nu al bijna 34 jaar samen met Holla en in die tijd hebben we samen een zeer succesvolle “buy and build” strategie opgezet.”
.

Wilt u, net als Oerlemans Packaging, werken aan groei en gezondheid van uw bedrijf?

Onze M&A specialisten adviseren u graag >

 

Ondernemen blijft inspelen op verandering

Daarom helpt Holla met vooruitzien; nu en in de toekomst.

Zowel technologie, wet- & regelgeving als sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen veranderen onze maatschappij. Deze verandering heeft een directe invloed op uw organisatie. Het bijbenen van al deze veranderingen is voor bestuurders en ondernemers al lastig genoeg. Laat staan dat u ook nog vooruit kijkt en anticipeert op wat komen gaat.

Holla Advocaten zet jaarlijks actuele thema’s en ontwikkelingen op de agenda en bespreekt hierbij de juridische consequenties onder de noemer ‘Vooruitzien’. Deze editie staat ‘Business Transparency & Legal’ centraal. Op het congres bespreken wij of een transparante bedrijfsvoering een vrije keuze of noodzaak is.

Wilt u ook nadenken over de vraag hoe transparant moet, wil en kun je als organisatie zijn?

Meld u aan voor ons congres >

Afleveringen