Beroepsaansprakelijkheid in Eindhoven

Breed expertisegebied
Internationale samenwerking
Persoonlijk aanspreekpunt

Heeft u vragen over beroepsaansprakelijkheid en bent u op zoek naar een specialist in Eindhoven, Utrecht of Den Bosch? De experts van Holla legal & tax zijn u graag van dienst. Of u nu huidige zaken op wilt lossen of goed voorbereid wilt zijn op mogelijke kwesties in de toekomst, onze advocaten voorzien u van passend advies.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten?
Bel ons nu!

Hoe zijn wij u van dienst bij zaken omtrent beroepsaansprakelijkheid?

Onder beroepsaansprakelijkheid verstaan wij de verantwoordelijkheid die u neemt voor de gevolgen van fouten in uw werk of dat van uw werknemers. U doet er natuurlijk alles aan om deze fouten te voorkomen, maar een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Wilt u goed voorbereid zijn op mogelijke fouten in de toekomst? Onze ervaren verzekeringsrechtadvocaten gaan graag met u in gesprek. U kunt ook bij ons terecht wanneer u vragen heeft over andere aansprakelijkheidskwesties, bijvoorbeeld omtrent bedrijfsaansprakelijkheid.

Vraag onze specialisten om professioneel advies

Wilt u onze experts om juridisch advies vragen omtrent beroepsaansprakelijkheid? Maak snel een afspraak met een van de juristen van ons advocatenkantoor. U vindt bij ons specialisten in veel verschillende rechtsgebieden, dus u rekent op een passende dienstverlening. Heeft u dringende vragen voor onze experts? Bereik ons telefonisch via +31 (0) 88 44 02 400 of stuur uw vragen in een bericht via ons contactformulier.

Neem contact op:

 

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure