Een arbeidsrechtadvocaat in Eindhoven

Breed expertisegebied
Internationale samenwerking
Persoonlijk aanspreekpunt

Bent u op zoek naar een arbeidsrechtadvocaat in Eindhoven, Den Bosch of Utrecht? Een expert van Holla legal & tax is u graag van dienst. U kunt als werkgever bij ons terecht voor gedegen advies of om ons voor u te laten procederen. De specialisten van ons kantoor denken graag met u mee en vinden een oplossing die bij uw organisatie past.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten?
Bel ons nu!

Waarmee kunt u terecht bij onze arbeidsrechtadvocaat?

Ons full-servicekantoor werkt met cliënten uit verschillende sectoren, zoals de publieke sector, de foodsector en het onderwijs. Onze ervaren advocaten weten dus wat er speelt in uw sector en kunnen u voorzien van gedegen advies. Bent u als ondernemer bijvoorbeeld op zoek naar een arbeidsrechtadvocaat met kennis op het gebied van privacyrecht? De specialisten van ons kantoor kunnen gemakkelijk overleggen met hun collega’s uit andere rechtsgebieden om u van passend juridisch advies te voorzien.

Ontdek wat onze advocaten voor u kunnen betekenen

Heeft u vragen voor een arbeidsrechtadvocaat uit ons ervaren team? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen via +31 (0) 88 44 02 400 of stuur ons een bericht via ons contactformulier. Onze experts denken graag met u mee. U kunt ook gemakkelijk uw transitievergoeding berekenen met onze handige transitievergoedingstool.

Neem contact op:

 

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure