Yente Blommaert

Yente Blommaert, Marketing & Communications Officer

+31 (0) 88 44 02 494

Neem contact op

Yente Blommaert, Marketing & Communications Officer

Sinds december 2022 werkt Yente bij Holla legal & tax als Marketing & Communications Officer. Binnen deze rol ondersteunt ze het kantoor bij verschillende marketingactiviteiten gaande van online content maken en posten tot het organiseren van evenementen.

Yente deed als marketeer en content creator eerder ervaring op als Social Impact Representative en Community Specialist bij DataCamp. Binnen deze rol ging ze aan de slag met het maken van nieuwe en interessante content op het gebied van datawetenschappen. Daarnaast stond ze mee in voor verschillende HR activiteiten. Deze waaier aan onderdelen, zorgt ervoor dat Yente nu van alle onderdelen binnen marketing wel thuis is. Yente heeft twee bachelordiploma’s, haar Communicatiemanagement diploma heeft ze behaald aan Thomas More Hogeschool in Mechelen. Haar (audio)journalistieke diploma behaalde ze dan weer aan de AP Hogeschool in Antwerpen.

In haar rol vindt Yente het fijn om zich met de verschillende marketingaspecten bezig te houden. Ze is graag betrokken bij de verschillende onderdelen die bij goede marketing komen kijken. Zo kan ze zelf blijven groeien en daarbij ook Holla ondersteunen.

 

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2022 - heden , Holla legal & tax
  Marketing & Communications Officer
 • 2022 - 2022 , DataCamp
  Social Impact Representative, HR support & Community Specialist

Opleiding

 • 2020 - 2021, AP Hogeschool Antwerpen
  (audio) journalistiek
 • 2017 - 2020, Thomas More Mechelen
  Communicatiemanagement (Branding & Advertising)
Meer lezen