Willemijn

Willemijn Fick-Nolet

+31 (0) 88 44 02 319

Neem contact op

Willemijn is sinds 1990 aan Holla verbonden en heeft ruime ervaring in het adviseren en procederen op het gebied van financiering & zekerheden, (bestuurders)aansprakelijkheidskwesties en Zakelijke dienstverlening. De curatoren van Holla laten haar graag als hun advocaat optreden. Ook in vraagstukken rondom de Warmtewet is Willemijn thuis.

Willemijn is een advocaat die zich in een zaak vastbijt en niet meer loslaat. Vakinhoudelijk is zij zeer sterk. Dit, in combinatie met scherpzinnigheid en een kritische houding, zorgt ervoor dat haar adviezen en processtukken staan als een huis. Zij is altijd vriendelijk en correct en richting de wederpartij streng en duidelijk, maar rechtvaardig. Willemijn is een loyale en warme collega. Iedereen die haar heeft horen schateren, zal beamen hoe aanstekelijk haar lach is.

Ook in haar vrije tijd zit Willemijn bepaald niet stil. Zij is lid van de Raad van Discipline (het tuchtcollege voor advocaten), Kunst in de Kamerkring ’s-Hertogenbosch e.o. en Lionsclub Bastion. Ook hardlopend door de Brabantse bossen, op de ski’s en in de zeilboot kan zij haar passie volop kwijt.

Track Record

Curriculum Vitae

  • 1990 - 2014, Holla Advocaten
    Advocaat-medewerker

Opleiding

  • 1984 - 1990, Universiteit Utrecht
    Privaatrecht
Meer lezen