Willemijn

Willemijn Fick-Nolet

+31 (0) 88 44 02 319

Neem contact op

Willemijn is sinds 1990 aan Holla verbonden en heeft ruime ervaring in het adviseren en procederen op het gebied van financiering en zekerheden, ondernemingsrecht, (bestuurders)aansprakelijkheidskwesties en zakelijke dienstverlening. De curatoren van Holla laten haar graag als hun advocaat optreden.

Willemijn is een advocaat die zich in een zaak vastbijt en niet meer loslaat. Vakinhoudelijk is zij zeer sterk. Dit, in combinatie met scherpzinnigheid en een kritische houding, zorgt ervoor dat haar adviezen en processtukken staan als een huis. Zij is altijd vriendelijk en correct en richting de wederpartij streng en duidelijk, maar rechtvaardig. Willemijn is een loyale en warme collega. Iedereen die haar heeft horen schateren, zal beamen hoe aanstekelijk haar lach is.

Haar professionele kwaliteiten en inzicht in menselijke verhoudingen komen Willemijn niet alleen bij haar werk goed van pas maar ook als lid van de Raad van Discipline ‘s-Hertogenbosch. Dat is het tuchtcollege dat in eerste aanleg klachten over advocaten uit Zeeland, Noord-Brabant en Limburg behandelt. Het daarover mogen oordelen en dat oordeel goed uitleggen aan de betrokkenen vindt zij waardevol en leerzaam. Een verrijking.

Track Record

Curriculum Vitae

  • 1990 - heden, Holla legal & tax
    Advocaat

Opleiding

  • 1984 - 1990, Universiteit Utrecht
    Privaatrecht

Nevenactiviteiten

  • Raad van Discipline
    Lid
Meer lezen