Tessa is in juni 2020 haar carrière begonnen bij Holla Advocaten en zij is werkzaam binnen de expertise Financiering, Zekerheden en Insolventie. Hierbij houdt zij zich bezig met de insolventiepraktijk. Ook focust zij zich op Corporate & Commercial Litigation, waarbij zij zich met name met richt op bestuurdersaansprakelijkheid.

Tessa is een gedreven, sociale en pragmatische advocaat. Hierbij vindt ze het belangrijk om helder te communiceren, zodat cliënten weten wat zij kunnen verwachten. Bovendien verdiept ze zich grondig in de belangen van de cliënt en gaat ze altijd voor het voor hen beste resultaat.

Doordat Tessa niet alleen de master Rechtsgeleerdheid heeft gedaan, maar ook de master Fiscaal recht met succes heeft afgerond, heeft zij een brede expertise en weet ze creatieve oplossingen te vinden voor juridische problemen. Daarnaast deed ze reeds ervaring op bij het Ministerie van Financiën, in de advocatuur en in verschillende bestuurlijke functies. Eén van haar krachten is het denken in oplossingen. De door haar meest gebruikte zin is dan ook: ‘Ik zie kansen’.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2020 - heden, Holla Advocaten
  Advocaat

Opleiding

 • 2019 - 2020, Tilburg University
  Master Rechtsgeleerdheid
 • 2017 - 2019, Tilburg University
  Master Fiscaal Recht
 • 2013 - 2017, Tilburg University
  Bachelor Fiscaal recht
Meer lezen