Sjoerd begon in 2017 als student-stagiair bij Holla. Het bleek al snel een goede match en gedurende de rest van zijn studie bleef hij verbonden aan het kantoor. Na zijn bachelor Rechtsgeleerdheid behaalde Sjoerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen een pre-master Business Administration en specialiseerde hij zich in het ondernemingsrecht. Inmiddels is hij werkzaam binnen de expertises Ondernemingsrecht en Financiering, Zekerheden & Insolventie.

Hij heeft een brede interesse en bijt zich graag vast in complexe vraagstukken. Door zijn ervaring in verschillende werkvelden en rechtsgebieden benadert hij zaken vanuit veel verschillende perspectieven. Hij gaat hierbij taakgericht te werk, zonder de belangen van zijn cliënt uit het oog te verliezen.

Sjoerd geniet van sport in de brede zin van het woord: op het veld, in de sportschool en als toeschouwer. Daarnaast is hij in zijn vrije tijd het liefst met vrienden voor een hapje en/of een drankje. De Italiaanse keuken in combinatie met een heerlijk glas rode wijn en goed gezelschap is bij hem dan ook een garantie voor succes.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2017 - heden, Holla Advocaten
  Juridisch medewerker
 • 2017, Holla Advocaten
  Student-stagiaire
 • 2015 -2016, Thetford
  Juridisch medewerker

Opleiding

 • 2017 - heden, Radboud Universiteit Nijmegen
  Business Administration
 • 2013 - 2017, Radboud Universiteit Nijmegen
  Rechtsgeleerdheid
Meer lezen