Sara

Sara Salah-Hashim

088 440 2400

Neem contact op

Sara maakt sinds april 2019 deel uit van de business unit Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer.

Haar mastertitel heeft zij behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar studie heeft zij zich breed georiënteerd door stages te lopen bij de rechterlijke macht, het openbaar ministerie en de advocatuur. Tevens maakte zij deel uit van het bestuur van een rechtswinkel en gaf zij via deze rechtswinkel juridisch advies. Na haar studie is zij werkzaam geweest bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden en de rechtbank Rotterdam, waar zij de rechters ondersteunde in hun werkzaamheden. Omdat de advocatuur – en vooral de menselijke kant van het werk – haar steeds meer aansprak, heeft zij in 2019 de overstap gemaakt.

Mede door haar ervaring weet Sara juridische vraagstukken op een zorgvuldige wijze te analyseren en haar standpunten helder te motiveren. Haar werkwijze kenmerkt zich verder door een cliëntgerichte en pragmatische aanpak.

In haar vrije tijd maakt Sara het liefst verre reizen, waar zij volop kan genieten van de schitterende natuur, de historische architectuur en de kleurrijke cultuur. Ook is kitesurfen een van haar favoriete bezigheden. Op reis gaat zij dan ook graag op zoek naar de ideale spot om te kitesurfen.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2019 - heden, Holla Advocaten
  Advocaat-stagiair
 • 2017 - 2019, Rechtbank Rotterdam
  Senior juridisch medewerker
 • 2016 -2017, Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden
  Juridisch medewerker

Opleiding

 • 2016, Rijksuniversiteit Groningen
  Togamaster, specialisatie Privaatrecht
 • 2016, Rijksuniversiteit Groningen
  Togamaster, specialisatie Strafrecht
 • 2013, Rijksuniversiteit Groningen
  Bachelor Rechtsgeleerdheid
Meer lezen