Remco werkt sinds 2019 voor Holla waar hij onderdeel is van het M&A/Ondernemingsrecht team. Remco heeft aan de RU in Nijmegen de dubbelstudie Recht & Management gevolgd. Gedurende zijn studie heeft Remco zijn passie gevonden in de diversiteit aan vraagstukken van zowel juridische-, bedrijfskundige- en financiële aard die bij strategische processen zoals overnames, fusies en herstructureringen van ondernemingen aan bod komen. Remco heeft daarom als specialisatie de master Ondernemingsrecht gevolgd en in 2016 afgerond. Het jaar daarop sloot hij zijn studie tijd af door het behalen van een master in Business Administration met als specialisatie Strategic Management.

Remco is na een half jaar reizen met backpack en kitesurfboard als bedrijfsjurist werkzaam geweest bij een internationaal concern dat zich bezig houdt met bagger- en maritieme werkzaamheden. Hij hield zich daar vooral bezig met grote aannemingscontracten voor offshore werkzaamheden.

Naast zijn studie heeft Remco een sport carrière gehad als kitesurfer. Een sport die hem naast de Zeeuwse kust naar vele buitenlandse kusten bracht zoals die van: Brazilië, de Kaapverdische Eilanden, Sicilië, Sardinië, de Westelijke Sahara, Israël en Abu-Dhabi.

In zijn vrije tijd zie je Remco behalve op het water aan zijn kite, ook graag op de wielrenfiets, mountainbike of judomat.

Track Record

Curriculum Vitae

 • Mei 2019 - Heden, Holla Advocaten
  Advocaat-stagiair
 • Augustus 2018 - April 2019, DEME group (Tideway)
  Bedrijfsjurist
 • Februari 2018 - Juli 2018, DEME group (Tideway)
  Contract manager

Opleiding

 • 2016-2017, Radboud Universiteit Nijmegen
  Master Business Administration (Strategic Management)
 • 2015-2016, Radboud Universiteit Nijmegen
  Master Ondernemingsrecht
 • 2012-2016, Radboud Universiteit Nijmegen
  Bachelor Bedrijfskunde (Marketing en Strategie)
 • 2012-2015, Radboud Universiteit Nijmegen
  Bachelor Nederlands Recht
Meer lezen