Pieter Bakker

Pieter Bakker, support lawyer

073 61 61 100

Neem contact op

Pieter Bakker, support lawyer

Pieter (’s-Gravenhage, 1988) behaalde zijn gymnasiumdiploma aan het Rijnlands Lyceum te Wassenaar. Nadien behaalde hij de meestertitel in de afstudeerrichtingen Ondernemingsrecht en Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Thans combineert Pieter zijn werkzaamheden voor Holla legal & tax met een opleiding aan de rechtenfaculteit van de University of Toronto, waar hij LL.M kandidaat Canadian Common Law is.

Gedurende zijn studie bracht Pieter een tijd door aan de Queen’s University in Canada, bekleedde hij verschillende bestuurs- en commissiefuncties en liep hij studentstages bij verschillende middelgrote Nederlandse advocatenkantoren en een groot, internationaal advocatenkantoor.

Vanaf 1 januari 2014 is Pieter werkzaam bij Holla legal & tax te ’s-Hertogenbosch, waar hij onderdeel uitmaakt van de Business Unit Arbeidsrecht. Tot de zomer van 2019 adviseerde en procedeerde Pieter aan en voor, onder meer, multinationals, semi-publieke instellingen, het MKB en (statutair-)bestuurders. Sinds september 2019 is Pieter in verband met zijn opleiding werkzaam als Legal Support Lawyer.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2019 - heden, Holla legal & tax
  Professional Support Lawyer
 • 2014 - 2019, Holla legal & tax
  Advocaat

Opleiding

 • 2019 - heden, University of Toronto
  Canadian Common Law
 • 2011 - 2013, Rijksuniversiteit Groningen
  Ondernemingsrecht
 • 2006 - 2019, Rijksuniversiteit Groningen
  Nederlands recht
Meer lezen