Monique is sinds december 2020 werkzaam bij Holla. Ze maakt deel uit van het team Ondernemingsrecht en commercieel contractenrecht en houdt zich voornamelijk bezig met vraagstukken op het gebied van het commerciële contractenrecht, zoals het analyseren en opstellen van verschillende soorten commerciële overeenkomsten.

Monique is gedreven en gaat secuur te werk. Ze heeft een uitstekend analytisch vermogen en deinst niet terug voor juridisch complexe kwesties. Monique zoekt graag uit hoe zaken juridisch in elkaar steken.

Haar interesse ligt bij zowel nationale, als internationale kwesties. Vandaar dat zij niet alleen Nederlands recht, maar ook Europees en internationaal recht heeft gestudeerd. Een deel van haar Europeesrechtelijke en internationale vakken volgde ze aan de University of Pécs in Hongarije. Ook heeft ze stage gelopen bij een advocatenkantoor in Frankrijk. Hier heeft ze kennisgemaakt met de juridische praktijk, waaronder op het gebied van het contracten- en het ondernemingsrecht én heeft ze gewerkt aan haar beheersing van de Franse taal.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2021 - heden, Holla legal & tax
  Advocaat
 • 2020 - 2021, Holla legal & tax
  Juridisch Medewerker

Opleiding

 • 2018 - 2020, Tilburg University
  Master Rechtsgeleerdheid
 • 2017 - 2019, Tilburg University
  Master International and European Law
 • 2014 - 2017, Tilburg University
  Bachelor Rechtsgeleerdheid
Meer lezen