Lennart van de Peppel

+31 (0) 88 44 02 494

Neem contact op

Lennart versterkt sinds oktober 2019 de sectie Tax. Hij is geïnteresseerd in alle facetten van het fiscaal recht. Binnen het fiscaal recht houdt hij zich met name bezig met de vennootschapsbelasting, de btw en het internationaal belastingrecht. Lennart heeft een speciale focus op de sectoren tech en sport.

Voor Lennart zijn kennis en verdieping de basis voor een goed resultaat. Hij is gedreven en resultaatgericht. Lennart zoekt verbanden en kiest graag voor een integrale aanpak van een juridisch vraagstuk. Bijdragen aan de ontwikkeling van de visie van cliënten door strategische en creatieve oplossingen te bieden, geeft hem veel voldoening.

Naast zijn mastertitels burgerlijk recht en fiscaal recht behaalde hij een mastertitel internationaal sportrecht aan het Instituto Superior de Derecho y Economía in Madrid. Ook studeerde hij in Stockholm, deed hij vrijwilligerswerk in Hanoi en liep hij stage bij een advocatenkantoor in Rio de Janeiro. Zijn scriptie fiscaal recht schreef hij op het grensvlak van sport en het internationaal en nationaal fiscaal recht.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2019 - heden, Holla legal & tax
  Belastingadviseur
 • 2016 - 2019, De Kempenaer Advocaten
  Jurist International Sports Law

Opleiding

 • 2020, Radboud Universiteit Nijmegen
  Master Fiscaal Recht
 • 2015, Instituto Superior de Derecho y Economía Madrid
  Master International Sports Law
 • 2013, Radboud Universiteit Nijmegen
  Master Nederlands recht, afstudeerrichting Burgerlijk Recht

Nevenactiviteiten

 • 2021 - heden, Sport en Recht
  Lid
Meer lezen