Lennart van de Peppel

+31 (0) 88 44 02 494

Neem contact op

Lennart versterkt sinds oktober 2019 de Business Unit Tax in Eindhoven. Hij is geïnteresseerd in alle facetten van het fiscaal recht.

Lennart behaalde een mastertitel burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit en een mastertitel internationaal sportrecht aan het Instituto Superior de Derecho y Economía in Madrid. Tijdens zijn studententijd studeerde hij in Stockholm en Madrid, deed hij vrijwilligerswerk in Hanoi en liep hij stage bij een advocatenkantoor in Rio de Janeiro. Hierna werkte hij een aantal jaren als jurist internationaal sportrecht bij een advocatenkantoor in Nederland. Tijdens deze periode is zijn interesse voor het fiscaal recht zodanig gegroeid dat hij terug is gegaan naar de collegebanken. De mastertitel fiscaal recht behaalde hij aan de Radboud Universiteit.

Voor Lennart zijn kennis en verdieping de basis voor een goed resultaat. Hij is gedreven en resultaatgericht. Lennart zoekt verbanden en kiest graag voor een integrale aanpak van een juridisch vraagstuk. Bijdragen aan de ontwikkeling van de visie van cliënten door strategische en creatieve oplossingen te bieden, geeft hem veel voldoening.

Lennart is een gezelligheidsmens en houdt ervan om met familie en vrienden iets te ondernemen. Hij heeft passie voor sport. In zijn vrije tijd kijkt en bezoekt Lennart graag sportwedstrijden. Zelf voetbalt hij in competitieverband en gaat hij ’s winters graag skiën. Reizen en ontdekken vindt hij geweldig; van stedentrip tot backpacken in Zuidoost-Azië.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2019-heden, Holla Advocaten
  Fiscalist
 • 2016-2019, De Kempenaer Advocaten
  Jurist

Opleiding

 • 2020, Radboud Universiteit Nijmegen
  Master Fiscaal Recht
 • 2015, Instituto Superior de Derecho y Economía Madrid
  Master International Sports Law
 • 2013, Radboud Universiteit Nijmegen
  Master Nederlands recht, afstudeerrichting Burgerlijk Recht

Nevenactiviteiten

Meer lezen