Jolien is sinds 2020 werkzaam bij Holla en is begin 2015 beëdigd als advocaat. Zij houdt zich bezig met adviseren en procederen op het gebied van het brede Ondernemings- en Vennootschapsrecht. Denk hierbij onder andere aan Corporate & Commercial Litigation, het uitonderhandelen en opstellen van contractdocumentatie in het kader van Fusies en Overnames, joint ventures, participaties en kapitaalverstrekking, het uitonderhandelen en opstellen van (internationale) commerciële contracten en advisering met betrekking tot corporate governance.

Jolien heeft in 2019 de postacademische opleiding ‘Mergers & Acquisitions’ aan de Vrije Universiteit Amsterdam/Zuidas Instituut voor Financieel recht en Ondernemingsrecht (ZIFO) afgerond. Daarvoor heeft zij in 2014 de masteropleidingen ondernemingsrecht en financieel recht behaald aan de Universiteit Leiden.

Door haar brede kennis en ervaring kan Jolien zowel binnen als buiten de rechtszaal en binnen verschillende specialismes optreden voor haar cliënten. Hierdoor is zij tevens een veelzijdige en prettige sparringpartner die graag met haar cliënten meedenkt over de best mogelijke oplossing.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2020 - heden, Holla Advocaten
  Advocaat
 • 2014 - 2020, Fender Advocaten
  Advocaat

Opleiding

 • 2019, Vrije Universiteit Amsterdam
  Postacademische Leergang Mergers & Acquisitions
 • 2012 - 2014, Universiteit Leiden
  Master Financieel recht
 • 2011 - 2014, Universiteit Leiden
  Master Ondernemingsrecht
 • 2007 - 2011, Universiteit Leiden
  Bachelor Rechtsgeleerdheid
Meer lezen