Ineke

Ineke Paul-van Velzen

+31 (0) 88 44 02 426

Neem contact op

Ineke werkt sinds mei 2016 bij de BU Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer. Voordien was zij werkzaam op de letselschadeafdeling van een grote verzekeraar. Ineke is voornamelijk actief op het gebied van personenschade. Zij staat zowel verzekeraars, slachtoffers als bedrijven bij, onder meer in geschillen ter zake van verkeers- en bedrijfsongevallen. Daarnaast buigt Ineke zich met regelmaat over dekkingsgeschillen, beroepsaansprakelijkheden en andere schadekwesties.

Meerdere ballen tegelijk hooghouden is voor Ineke geen probleem. Sterker nog; daaruit haalt zij haar energie. Loyaliteit en toegankelijkheid heeft Ineke daarnaast hoog in het vaandel staan en een goede discussie gaat zij niet uit de weg. Met haar positief-kritische en doortastende blik heeft zij al in menig kwestie voor haar cliënten het verschil gemaakt en zaken tot een goed einde gebracht.

Helemaal in haar element is Ineke als ze op de markt in Luik het volgende vintage item voor haar interieur vindt. Van marktjes tot antiekzaken: Ineke struint ze met alle liefde af om net die éne kristallen vaas te bemachtigen.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2019 - heden, Holla Advocaten
  Advocaat
 • 2016 - 2019, Holla Advocaten
  Advocaat-stagiaire
 • 2016, Holla Advocaten
  Juridisch medewerker
 • 2015-2016, Achmea
  Letselschadebehandelaar
 • 2014-2015, Eiffel
  Traineeship letselschade

Opleiding

 • 2008-2014, Radboud Universiteit Nijmegen
  Nederlands Recht, afstudeerrichting Burgerlijk Recht
Meer lezen