Ineke

Ineke Paul-van Velzen

+31 (0) 88 44 02 426

Neem contact op

Ineke werkt sinds 2016 bij de Business Unit Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer. Hiervoor was zij werkzaam op de letselschadeafdeling van een grote verzekeraar. Ineke is voornamelijk actief op het gebied van personenschade. Zij staat met name slachtoffers bij, maar treedt ook op voor verzekeraars en bedrijven, bijvoorbeeld in geschillen die verband houden met verkeers- en bedrijfsongevallen. Daarnaast buigt Ineke zich met regelmaat over dekkingsgeschillen, beroepsaansprakelijkheden en andere schadekwesties.

Ineke is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Voor LSA Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen, die op allerlei manieren gewaarborgd worden. Zo heeft Ineke niet alleen de beroepsopleiding tot advocaat doorlopen, maar heeft zij ook de Grotius specialisatieopleiding Personenschade cum laude afgerond, houdt zij haar kennis ieder jaar verplicht bij en besteed zij jaarlijks minimaal 500 uur aan de behandeling van letselschadezaken. Verder is Ineke lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP) en staat zij bij de Orde van Advocaten geregistreerd voor het rechtsgebied Letselschade.

Het menselijke met het juridische aspect combineren is wat Ineke aanspreekt in de letselschadepraktijk. Ze houdt van juridisch complexe zaken, maar maakt juist ook graag voor haar cliënten de vertaalslag naar ‘gewone mensentaal’. Loyaliteit en toegankelijkheid heeft Ineke daarnaast hoog in het vaandel staan en een goede discussie gaat zij niet uit de weg. Met haar positief-kritische en doortastende blik heeft zij al in menig kwestie voor haar cliënten het verschil gemaakt en zaken tot een goed einde gebracht.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2016 - heden, Holla legal & tax
  Advocaat
 • 2016, Holla legal & tax
  Juridisch Medewerker
 • 2015 - 2016, Achmea
  Letselschadebehandelaar
 • 2014 - 2015, Eiffel
  Traineeship letselschade

Opleiding

 • 2019 - 2020, Grotius Academie
  Personenschade (cum laude)
 • 2008 - 2014, Radboud Universiteit Nijmegen
  Nederlands Recht, afstudeerrichting Burgerlijk Recht

Nevenactiviteiten

 • Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
  Lid
Meer lezen