Ineke

Ineke Paul-van Velzen

+31 (0) 88 44 02 426

Neem contact op

Ineke werkt sinds mei 2016 bij de Business Unit Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer. Hiervoor was zij werkzaam op de letselschadeafdeling van een grote verzekeraar. Ineke is voornamelijk actief op het gebied van personenschade. Zij staat met name slachtoffers bij, maar treedt ook op voor verzekeraars en bedrijven, bijvoorbeeld in geschillen die verband houden met verkeers- en bedrijfsongevallen. Daarnaast buigt Ineke zich met regelmaat over dekkingsgeschillen, beroepsaansprakelijkheden en andere schadekwesties.

Meerdere ballen tegelijk hooghouden is voor Ineke geen probleem. Sterker nog, daaruit haalt zij haar energie. Loyaliteit en toegankelijkheid heeft Ineke daarnaast hoog in het vaandel staan en een goede discussie gaat zij niet uit de weg. Met haar positief-kritische en doortastende blik heeft zij al in menig kwestie voor haar cliënten het verschil gemaakt en zaken tot een goed einde gebracht.

Het menselijke met het juridische aspect combineren is wat Ineke aanspreekt in de letselschadepraktijk. Ze houdt van juridisch complexe zaken, maar maakt juist ook graag voor haar cliënten de vertaalslag naar ‘gewone mensentaal’.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2016 - heden, Holla legal & tax
  Advocaat
 • 2016, Holla legal & tax
  Juridisch Medewerker
 • 2015 - 2016, Achmea
  Letselschadebehandelaar
 • 2014 - 2015, Eiffel
  Traineeship letselschade

Opleiding

 • 2020 - 2021, Grotius Academie
  Personenschade (cum laude)
 • 2008 - 2014, Radboud Universiteit Nijmegen
  Nederlands Recht, afstudeerrichting Burgerlijk Recht
Meer lezen