Ineke Roelandschap

+31 88 44 02 325

Neem contact op

Ineke is sinds 2011 werkzaam als gespecialiseerd Letselschadeadvocaat en versterkt sinds 2021 bij Holla het team Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer. Zij staat vrijwel uitsluitend slachtoffers bij. Dat kan gaan om slachtoffers van bijvoorbeeld verkeersongevallen of bedrijfsongevallen, maar ook om slachtoffers van medische fouten of slachtoffers van misdrijven.

Ineke gaat gepassioneerd te werk voor haar cliënten. Een slachtoffer moet zich kunnen richten op zijn/haar herstel en Ineke zorgt ervoor dat dit ook mogelijk is door de juridische rompslomp op zich te nemen. Daarnaast heeft Ineke door haar jarenlange ervaring de juiste connecties met andere spelers op het letselschadegebied, waardoor een slachtoffer ook op andere manier dan geld kan worden geholpen met het herstel, bijvoorbeeld door coaches of arbeidsdeskundigen. Een goede en scherpe juridische discussie gaat Ineke niet uit de weg en hierdoor kan zij ook altijd het meest positieve resultaat voor haar cliënten behalen.

De interesse voor het bijstaan van letselschadeslachtoffers begon bij Ineke al vroeg. Voordat zij beëdigd werd als advocaat werkte ze, naast haar studie, bij DAS Rechtsbijstand op de afdeling personenschade en ondersteunde ze juristen bij het behandelen van de dossiers. Ineke is lid van verschillende specialisatieverenigingen, zodat zij up-to-date blijft van alle ins en outs en hierdoor haar kwaliteit hoog kan houden. Zo is zij lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP) en de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA).

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2021 - heden, Holla Advocaten
  Advocaat
 • 2014 - 2021, SAP Letselschade Advocaten
  Advocaat
 • 2011 - 2014, Haagrecht Advocaten
  Advocaat

Opleiding

 • 2019 - 2020, Grotius Academie
  Personenschade
 • 2005 - 2011, Universiteit van Amsterdam
  Privaatrechtelijke Rechtspraktijken

Nevenactiviteiten

 • 2015 - heden, Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP)
  Lid
 • 2011 - heden, Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)
  Lid
Meer lezen