Ineke Roelandschap

+31 88 44 02 325

Neem contact op

Ineke werkt sinds januari 2021 bij het team Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer. Ineke is al sinds 2011 werkzaam als gespecialiseerd letselschade advocaat en heeft voor haar komst bij Holla bij enkele andere advocatenkantoren gewerkt. Zij staat vrijwel uitsluitend slachtoffers bij. Dat kan gaan om slachtoffers van bijvoorbeeld verkeersongevallen of bedrijfsongevallen, maar ook om slachtoffers van medische fouten of slachtoffers van misdrijven.

Ineke gaat gepassioneerd te werk voor haar cliënten. Een slachtoffer moet zich kunnen richten op zijn/haar herstel en Ineke zorgt ervoor dat dit ook mogelijk is door de juridische rompslomp op zich te nemen. Daarnaast heeft Ineke door haar jarenlange ervaring de juiste connecties met andere spelers op het letselschadegebied, waardoor een slachtoffer ook op andere manier dan geld kan worden geholpen met het herstel, bijvoorbeeld coaches of arbeidsdeskundigen.

Een goede en scherpe juridische discussie gaat Ineke niet uit de weg en hierdoor kan zij ook altijd het meest positieve resultaat voor haar cliënten behalen.

Zij is lid van verschillende specialisatieverenigingen, zodat zij up-to-date blijft van alle ins en outs en hierdoor haar kwaliteit hoog kan houden. Zo is zij lid van de LSA, de VJPP en de WAA.

In haar vrije tijd geniet Ineke van het planten en oogsten van groenten en fruit in haar moestuin. Op kantoor mogen de collega’s dan ook van de oogst genieten. Daarnaast rockt zij in de zomermaanden graag mee met bands op festivals in Nederland en het buitenland.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2014-2021, SAP Letselschade Advocaten
  Advocaat
 • 2011-2014, Haagrecht Advocaten
  Advocaat

Opleiding

 • 2019-2020, Grotius Academie
  Personenschade
 • 2005-2011, Universiteit van Amsterdam
  Privaatrechtelijke Rechtspraktijken

Nevenactiviteiten

 • 2020-heden, Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
  Lid
 • 2015-heden, Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP)
  Lid
 • 2011-heden, Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)
  Lid
Meer lezen