Estée Veltrop, Medewerker Insolventie

+31 (0) 88 44 02 447

Neem contact op

Estée Veltrop, Medewerker Insolventie

Estée is sinds 2012 werkzaam bij Holla in de functie van insolventiemedewerker. Estée heeft de Master privaatrecht afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Haar juridische achtergrond komt haar in deze functie goed van pas. Vanuit onze Eindhovense vestiging ondersteunt zij de curatoren en bewindvoerders bij alle praktische en administratieve zaken die komen kijken bij faillissementen, surseances van betaling en wettelijke schuldsaneringsregelingen.

Haar werkzaamheden in een faillissement bestaan onder andere uit het veiligstellen van de administratie en activa, de belangenbehartiging van het personeel en overige crediteuren, de debiteurenincasso, ondersteuning bij het te gelde maken van activa en de verzorging van de financiële verslaglegging en de rekening en verantwoording aan de rechtbank.

Estée is betrokken en proactief. Ze weet van aanpakken en staat haar mannetje, ook onder grote (tijds)druk en als er verschillende belangen spelen. Haar collega’s waarderen haar om haar vrolijkheid en humor.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2012 - heden, Holla legal & tax
  Medewerker Insolventie
 • 2011 - 2012, Zuidweg & Partners
  Juridisch Medewerker

Opleiding

 • 2007 - 2009, Universiteit Maastricht
  Privaatrecht
 • 2003 - 2007, Avans Hogeschool
  Rechten
Meer lezen