Angela Ruijter

Angela is sinds februari 2017 werkzaam bij Holla. Tijdens haar master Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University heeft Angela zich in verschillende facetten van het arbeidsrecht verdiept. De keuze voor het arbeidsrecht was voor Angela snel gemaakt. Naast dat zij het namelijk een heel uitdagend rechtsgebied vindt, heeft ook het persoonlijke element haar altijd aangesproken. Angela is zeer betrokken bij haar cliënten en denkt graag mee om het beste resultaat te bereiken.

Tijdens haar studententijd is Angela op verschillende fronten actief geweest. Zo was zij actief in een commissie van haar studievereniging, dispuutsgenoot bij een pleitdispuut en studievoorlichter. Daarnaast was zij op zondagochtend vaak te vinden op de hockeyvelden voor een potje studentenhockey. Op juridisch gebied heeft Angela eveneens al enige ervaring opgedaan. Angela is tijdens haar studie werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een klein advocatenkantoor en na haar afstuderen als jurist bij een rechtsbijstandverlener in Nijmegen.

Door haar kantoorgenoten wordt Angela omschreven als spontaan, enthousiast en gedreven. Zij reist iedere dag met veel plezier naar Den Bosch, waar zij zich als ex-Brabander helemaal thuis voelt. Angela maakt graag tijd voor lekker eten en een goed glas wijn met vrienden en familie, waarbij zij zelf ook regelmatig in de keuken te vinden is. Tot slot ziet Angela graag iets van de wereld. Na haar reizen naar Bali en Vietnam, zou zij graag een keer een reis maken langs de westkust van Amerika.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2017 - heden, Holla Advocaten
  Advocaat
 • 2017 - 2017, Holla Advocaten
  Juridisch medewerker
 • 2016 - 2017, SRM Rechtsbijstand
  Jurist arbeidsrecht en verbintenissenrecht
 • 2012 - 2015, Allied Advocaten
  Juridisch medewerker/secretaresse

Opleiding

 • 2016, Tilbury University
  Master Rechtsgeleerdheid
 • 2014, Tilbury University
  Bachelor Rechtsgeleerdheid
Lees meer