Angela Ruijter

Angela is sinds 2017 werkzaam bij Holla. Tijdens haar master aan Tilburg University heeft Angela zich in het arbeidsrecht gespecialiseerd. De keuze voor het arbeidsrecht was voor haar snel gemaakt. De verscheidenheid aan onderwerpen, de snelheid van de praktijk en het persoonlijk element in iedere zaak, maakt dat geen dag hetzelfde is. Angela adviseert en procedeert over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van individueel en collectief arbeidsrecht. Zij staat cliënten bij binnen de zakelijke markt en de non-profit sector, maar voorziet ook met enige regelmaat werknemers van advies. Daarnaast werkt Angela voor verschillende organisaties binnen de overheid.

Angela is een advocaat die zeer betrokken is bij haar cliënten en graag meedenkt om samen het beste resultaat te bereiken. Het maken van scherpe analyses behoort tot haar kwaliteiten en Angela streeft naar een transparante en heldere wijze van communiceren, zowel met de cliënt als met de wederpartij. Door haar kantoorgenoten wordt Angela omschreven als nauwkeurig, enthousiast en gedreven. Angela heeft oog voor alle belangen die spelen in een zaak en gaat juridische discussies niet uit de weg.

In haar vrije tijd maakt Angela graag tijd voor een goed glas wijn met vrienden of familie, waarbij zij zelf ook regelmatig in de keuken te vinden is om een gerecht uit één van haar vele kookboeken uit te proberen. Angela voelt zich als echte Bourgondiër helemaal thuis bij Holla in Den Bosch.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2017 - heden, Holla Advocaten
  Advocaat
 • 2017 - 2017, Holla Advocaten
  Juridisch medewerker
 • 2016 - 2017, SRM Rechtsbijstand
  Jurist arbeidsrecht en verbintenissenrecht
 • 2012 - 2015, Allied Advocaten
  Juridisch medewerker/secretaresse

Opleiding

 • 2016, Tilburg University
  Master Rechtsgeleerdheid
 • 2014, Tilburg University
  Bachelor Rechtsgeleerdheid

Nevenactiviteiten

 • 2020, Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten
  Lid
Lees meer