Expert voor aansprakelijkheidsrecht in Utrecht

Breed expertisegebied
Internationale samenwerking
Persoonlijk aanspreekpunt

Wanneer u op zoek bent naar een expert op het gebied van aansprakelijkheidsrecht in Utrecht, Den Bosch en Eindhoven, kunt u terecht bij Holla legal & tax. De specialisten uit ons team staan u graag bij in zaken omtrent vervoer en verzekeringen. Met de hulp van onze experts vindt u een wenselijke oplossing van uw vraagstuk.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten?
Bel ons nu!

Wij staan u bij in kwesties rondom aansprakelijkheidsrecht en daarbuiten

Binnen zaken rondom aansprakelijkheidsrecht werken onze specialisten veelal samen met verzekeraars en hun verzekerden. Bent u ondernemer en bent u op zoek naar juridische hulp? Dan adviseren we u graag of procederen we voor u ten behoeve van uw onderneming, bijvoorbeeld bij kwesties omtrent productaansprakelijkheid. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor gedegen advies op het gebied van beroepsaansprakelijkheid. Wat uw kwestie of vraagstuk ook is binnen dit brede rechtsgebied, onze ervaren advocaten voorzien u van passende raad.

Leg uw vraagstukken voor aan onze specialisten

Neem gerust contact op met onze experts en maak een afspraak om uw kwesties rondom aansprakelijkheidsrecht, zoals werkgeversaansprakelijkheid, te bespreken. Naast aansprakelijkheidsrecht houden wij u ons ook bezig met verzekeringsrecht. Bereik ons telefonisch via +31 (0) 88 44 02 400. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van aansprakelijkheidsrecht? Schrijf u dan snel in voor onze handige nieuwsbrief.

Neem contact op:

 

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure