Uw aanbestedingsrechtadvocaat in Utrecht

Breed expertisegebied
Internationale samenwerking
Persoonlijk aanspreekpunt

Bent u op zoek naar een aanbestedingsrechtadvocaat in Utrecht of Den Bosch? De experts van Holla legal & tax zijn u graag van dienst. Onze specialisten in Den Bosch en Utrecht op het gebied van aanbestedingsrecht werken nauw samen met verschillende sectoren en organisaties, zoals provincies, gemeenten en waterschappen. Wanneer u samenwerkt met een expert uit ons team, wordt u volledig ontzorgd tijdens het aanbestedingstraject.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten?
Bel ons nu!

Een aanbestedingsrechtadvocaat uit ons team staat u graag bij

Een aanbestedingsrechtadvocaat uit ons team staat u graag bij in uw aanbestedingstraject. U bent bij ons advocatenkantoor op de juiste plaats voor verschillende diensten op het gebied van aanbestedingsrecht. Onze specialisten voeren bijvoorbeeld een (risico)analyse uit voorafgaand aan de inschrijving en zorgen ervoor dat uw inschrijving correct en volledig wordt ingediend. Daarnaast voeren onze experts een kort geding voor u en kunnen ze een klacht voor u indienen over de voorwaarden. Wat u ook nodig heeft, onze advocaten zijn specialisten in hun rechtsgebied en geven u graag juridisch advies.

Vertrouw op de brede kennis van onze specialisten

Bent u op zoek naar een full-servicekantoor met een breed takenpakket? U kunt bij ons, behalve voor aanbestedingsrecht, ook terecht voor andere specialisaties. Zo kan onze aanbestedingsrechtadvocaat bijvoorbeeld samenwerken met onze specialisten binnen het ICT-recht. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vraagstukken omtrent onder andere het arbeidsrecht. Heeft u vragen voor onze aanbestedingsrechtadvocaat of over onze diverse diensten? Bel ons gerust via +31 (0) 88 44 02 400 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op:

 

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure